Vinicius Jr. sender besked til fans efter sin skade

Foto: Vinicius Jr. / Getty Images

Den igangværende internationale pause har været skidt for Real Madrid, som har fået to af deres stjernespillere skadet i denne uge.

Eduardo Camavinga fik en knæskade under en træning med Frankrig, hvilket kort efter blev fulgt op af en skade til Vinicius Junior.

Den brasilianske angriber startede i kampen mod Colombia, men 27 minutter inde i kampen måtte han udskiftes på grund af en skade. Alt tyder på, at spilleren kan være ude i mindst en måned.

Vinicius’ besked til sine fans

Det siger sig selv, at skaden mod Colombia betød, at Vinicius Junior måtte afkorte sit ophold hos det brasilianske landshold og vende tilbage til Madrid.

Ved sin ankomst udsendte Real Madrid-stjernen en optimistisk besked til sine fans, hvor han antydede, at han snart vil være tilbage i aktion. I et opslag på sociale medier skrev Vinicius, “Jeg kommer tilbage stærkere.”

Dette er ikke første gang, Vinicius har måttet håndtere skader i denne sæson.

Kantspilleren havde problemer med sin hamstring i starten af sæsonen, hvilket betød at han var ude i en måned.

Vinicius håber snart at være tilbage

Nu risikerer Vinicius at gå glip af den afgørende periode i december, hvor Real Madrid ville have haft brug for hans evner og produktivitet foran målet.

Skaderne på Vinicius og Camavinga tilføjer til Real Madrids voksende liste, netop på et afgørende tidspunkt i sæsonen.

Selv Jude Bellingham har kæmpet med en skade, mens Arda Guler måtte udskyde sin tilbagevenden til banen. Med det i mente, kunne den kommende måned blive meget vigtig for Los Blancos.

I denne periode vil det være afgørende for Carlo Ancelotti at håndtere sin svækkede trup godt og måske give de unge talenter en chance.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024