Weghorst brød Jürgen Klopps ‘gyldne regel’ i tunnelen før kampen

Foto: Michael Regan/Getty Images

Manchester United-angriber Wout Weghorst brød en ‘gylden regel’, der blandt andet er blevet udtalt af Liverpool-træner Jürgen Klopp.

Jürgen Klopp har en ‘gylden regel’ om, at man ikke må røre ved Anfield-skiltet, medmindre man har opnået noget særligt.

Til trods for dette, blev Cody Gakpo, der blev hentet i januar, set røre ved skiltet forud for kampen mod Manchester United, men det samme har anfører Jordan Henderson gjort tidligere i sin karriere.

Tilsyneladende var det dog ikke en regel United-angriber Wout Weghorst, havde hørt om, da han blev fanget på videoptagelser fra spillertunnelen, hvor man kan se ham røre skiltet.

Mange fans har spekuleret i, at det kan have været årsagen til det katastrofale nederlag på 7-0, som Manchester United led, men det er dog næppe tilfældet.

Optagelserne er blevet delt på Liverpools YouTube-kanel som en del af deres ‘Inside Anfield’-serie, hvor de viser begge hold, da de går ud på banen.

Foto: YouTube

I videoen ser man, at Weghorst omfavner sin landsmand og holdkammerat på det hollandske landshold, Gakpo, inden han kigger op mod skiltet.

Den hollandske angriber ser igen op mod skiltet, da han går mod det, hvorefter han placerer hånden på det. Det er der ingen af de andre United-spillere, der gør.

Derimod bliver det gjort af både Liverpool-forsvarer Virgil van Dijk samt Harvey Elliott og den tidligere PSV-stjerne Gakpo.

Hvad der ikke har gjort fansenes vrede mod Weghorst mindre er, at han før i tiden har udtalt meget åbent, at han havde en drøm om at spille for Liverpool.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024