Wimbledon svarer igen på anklager om at ‘straffe’ Novak Djokovic

Foto: Antonietta Baldassarre/Insidefoto/LightRocket via Getty Images

Wimbledon har svaret på beskyldningerne om, at de har valgt at ‘marginalisere’ Novak Djokovic.

Arrangørerne bag Wimbledon har nu reageret på de seneste beskyldninger om, at de har ‘marginaliseret’ Novak Djokovic.

Det er beskyldninger, der er blevet rettet mod dem, fordi de har besluttet at udelade Novak Djokovic fra dele af deres marketing. Blandt andet er han ikke med på den officielle plakat for turneringen.

“Vi er meget stolte af at have Novak i vores reklamevideo og af at præsentere ham som en af de mestre, som andre spillere bør udfordre,” lød det fra Wimbledon ifølge Sportskeeda.

Novak Djokovic er blevet præsenteret som en ‘Champion to Beat’, og er derfor med i en nylig reklamevideo. Det er dog kun i ganske kort tid, at der er blevet fundet plads til den serbiske stjerne.

Det har medført, at WTA-spiller Andreea Prisacariu har betragtet det som værende en form for stikpille til Novak Djokovic.

“Det er fint. Lad dem gøre, hvad de vil. Jeg er træt af, at næsten alle stikker til Nole. Han er for stor til dem. Det er sandheden,” skrev hun på Twitter.

Og netop dette har Wimbledon reageret på. Her har de understreget, at det er planen at integrere Novak Djokovic i noget af det senere materiale.

“Når vi nærmer os turneringen, herunder perioden, hvor den afholdes, vil Novak være et af højdepunkterne i vores strategi,” lød det fra Wimbledon.

“Ligeledes er vi sikre på, at fansene var begejstrede for vores indhold på sociale medier, der fejrede Novaks seneste Grand Slam-præstation samt ’tilbagespoling’ til hans fejring med sin familie ved Center Court.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024