Wolverhampton får undskyldning forfærdelig beslutning mod Manchester United

Foto: Marc Atkins/Getty Images

Wolverhampton Wanderers har fået en undskyldning, efter en dommerbeslutning kostede dem et straffespark mod Manchester United.

Wolverhampton Wanderers-træner Gary O’Neil har bekræftet, at han har fået en undskyldning fra Professional Game Match Officials Limited (PGMOL). Det skyldes, at holdet blev snydt for et straffespark mod Manchester United.

Wolves tabte 1-0 på Old Trafford, men det kunne være endt anderledes. Udeholdet var tæt på at blive tildelt et straffespark i det 96. minut. Her kastede United-målmand Andre Onana sig ind i Sasa Kalajdzic, men dommer Simon Hooper dømte ikke et straffespark.

VAR-dommer Michael Salisbury mente, at det ikke var en klar og åbenlys forseelse. Efter kampen har O’Neil beklaget sig over det manglende straffespark.

“Jon Moss sagde, at det var en åbenlys forseelse og burde have været givet. Fair play til ham. Han undskyldte,” sagde han.

“Jeg har brugt en del tid sammen med ham i dag, for at forstå de nye retningslinjer. Jeg forsøgte ikke at få et gult kort i den første kamp, men jeg fejlede.”

“Men fair play af Jon, at kan kom og sagde, at det var en klar og indlysende forseelse. Han kunne ikke selv tro, at dommeren ikke dømt et straffespark. Og han kunne ikke forstå, hvorfor VAR ikke greb ind.”

“Det gjorde et faktisk værre for mig, fordi jeg ved, at jeg havde ret. Jeg har det værre ved at være taget afsted uden noget. Jeg fik at vide, at de ikke mente, at det var en klar og åbenlys forseelse.”

Ifølge Birmingham Live kontaktede PGMOL-chef Howard Webb også Wolves for at give en undskyldning for fejlen efter kampen.

“Det kan ske. VAR kiggede på det og besluttede ikke at dømme noget. Selvfølgelig er vi tilfredse med det. Jeg føler ikke, at jeg behøver at reagere på O’Neils’ forklaring,” sagde Erik ten Hag.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024