Wout van Aert vil konfrontere Mattias Skjelmose med sladder

Foto: Michael Steele/Getty Images

Tirsdag smed danske Mattias Skjelmose lidt af en bombe på direkte tv, hvilket Wout van Aert nu vil konfrontere ham med.

Siden starten af Tour de France har der været spekuleret meget i, om Wout van Aert har tænkt sig at cykle med hele vejen til Paris.

Den belgiske stjerne har en gravid kone, der venter på ham derhjemme. Hun nærmer sig sin terminsdato, og kan ende med at skulle føde, inden Tour de France er ovre.

Hvis det sker, vil Van Aert ikke tøve med at forlade Touren. Det har han slået fast allerede forud for det franske etapeløb.

Netop dette blev der spekuleret heftigt i tirsdag, hvilket danske Mattias Skjelmose var skyld i.

Inden han og resten af feltet rullede ud på 10. etape, sagde den 22-årige dansker til TV 2 Sport, at han havde hørt nogle rygter. Efter sigende skulle Van Aert have planlagt at forlade løbet og rejse hjem – og det skulle ske allerede onsdag.

Efter etapen var Jumbo-Visma og Van Aert hurtige til at afvise alle spekulationer om dette. Sidstnævnte gjorde det også meget klart, at han ikke ved, hvor danskeren har hørt rygtet henne.

“Jeg har ingen idé om, hvor den dreng (Skjelmose, red.) har det fra,” sagde Wout van Aert til den belgiske avis Het Nieuwsblad ifølge TV 2 Sport.

“Jeg har aldrig talt med ham, men jeg vil spørge ham i morgen. Måske er det hans ønske, at jeg tager hjem.” van Aer

Van Aert havde ikke hørt noget om det, inden han selv rullede ud på 10. etape. Derimod fik han først besked om rygterne, da han kørte over målstregen. Her fik han det at vide af Jumbo-Vismas sportsdirektør.

Derudover fik han et opkald fra sin ægtefælle. Hun havde åbenbart også hørt, at han skulle være på vej hjem fra dette års Tour de France. Men det er nu slået fast, at det ikke er tilfældet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024