Wrestler får alvorlige brandsår efter stunt går grueligt galt

Foto: YouTube

En wrestler har pådraget sig alvorlige brandsår, efter et stunt gik helt galt.

Det har ofte været på tale, at wrestling ikke er en rigtig kampsport. Ganske vist er udfaldet af kampene ofte afgjort på forhånd, men hvad udøverne udsættes for i ringen, er reelt nok.

Når en fuldvoksen mand kaste sig ned over dig, mens du ligger fladt på jorden, er det svært at undgå, at det gør ondt. Det samme er tilfældet, hvis du bliver slået i ryggen med en stol, der er klappet sammen.

Wrestlerne gør naturligvis, hvad de kan, for at reducere risikoen for smerte og skader, men når man har med denne kampsport at gøre, er ture på hospitalet sandsynligvis noget, man er nødt til at være indstillet på.

Det lærte en indisk wrestler kendt som MASADA på den hårde måde, da han deltog i en kamp i Xtreme Pro Wrestling, der blev afholdt den 22. april i Californien.

Disse kampe kaldes for ‘deathmatches’, og selvom der ikke er nogen, der dør, kan publikum alligevel forvente at se noget, der overgår selv den vildeste fantasi.

For MASADA var der desværre et af disse stunts, der gik helt galt, da han blæste en sky af flammer mod min modstand, for selv at blive opslugt af flammerne, så.

Du skal være gjort af den rette støbning, hvis du vil deltage i en sådan kamp, og MASADA færdiggjorde da også kampen. Efterfølgende har TMZ Sports fået fingrene i billeder, der viser, at han har fået alvorlige brandsår, som blev behandlet på hospitalet.

Selvom han sandsynligvis kommer til at være ude i et stykke tid, har den indiske wrestler understreget, at ulykken ikke vil afholde ham fra at vende tilbage til buret, når han kan.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024