Wrexham annoncerer venskabskamp med sjov Sir Alex Ferguson-video

Foto: Twitter/Wrexham AFC

Wrexham har annonceret en stor venskabskamp mod Manchester United til sommer.

Den walisiske klub er tæt på at sikre sig oprykning til League 2, efter at have hentet 97 point i 39 kampe i National League.

Og Phil Parkinsons hold vil forberede sig til en tilbagevenden til toppen med et stort opgør mod United. Mødet vil finde sted i San Diego, Californien, på Snapdragon Stadium den 25. juli som en del af Uniteds første amerikanske turné i fem år.

Der er rygter om, at United også vil møde et andet Premier League-hold på Allegiant Stadium i Las Vegas som en del af opvarmningen.

Men opgøret mod Wrexham er interessant, og klubben annoncerede det med en fantastisk video med Hollywood-stjerne ejerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney samt den legendariske United-manager Sir Alex Ferguson.

Reynolds og McElhenney gennemførte deres overtagelse af Wrexham i februar 2021 og så holdet snævert gå glip af oprykning og tabte FA-trofæfinalen på Wembley sidste sæson.

Alt dramaet blev fanget i dokumentaren ‘Welcome to Wrexham’ på Disney+.

Duoen har forelsket sig fuldstændigt i byen og utroligt nok, er udtaget til at spille for Wrexham i en ny syv-mod-syv-turnering, der finder sted i Cary, Nordcalifornien i juni.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024