Wrexham er nu 300% mere værd end da Ryan Reynolds købte klubben

Foto: Jan Kruger/Getty Images

Fodboldklubben Wrexham har vist sig at være en god investering for skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney.

Ifølge den danske investeringsbank Saxo Bank, er Ryan Reynolds og Rob McElhenneys oprindelige investering på 2 millioner pund blevet tredoblet, siden de købte Wrexham.

De to skuespillere købte klubben i november 2020, og har siden formået at forøge klubbens værdi. Det har de gjort med sponsoraftaler med bl.a. TikTok, Expedia, Aviation American Gin samt Vistaprint.

Derudover har de også haft stor succes med sin egen dokumentarserie på Disney+, der har fået navnet ‘Welcome to Wrexham’.

Ifølge Saxo Banks marketingchef Anaam Raza, er det især deres dokumentarserie, der har ført til den store monetære succes for ejerne.

“Efter premieren på FX i USA i august 2022, fik Welcome to Wrexham en score på 97% fra seerne. Der blev også straks skrevet under på endnu en sæson,” sagde Raza ifølge Yahoo Sports.

“Klubben har tjent cirka 321.000 pund for hver times indhold til serien. Det svarer til omkring 2,57 millioner pund.”

“Efter oprykningen har Wrexhams sociale medier fået et boost. Siden overtagelsen er deres Twitter-følgere steget med 1.040%, mens deres Instagram-følgere er steget med 3.111%. Og de er gået fra ingen til 1,2 millioner følgere på TikTok.”

“Antallet af fans, der køber sæsonkort, er næsten tredoblet. Klubbens globale rækkevidde er dog måske den mest imponerende succes. ESPN afslørede, at deres FA Cup-seertal i anden runde steg med 858% som et direkte resultat af visningen af Wrexham. Det betyder, at omkring 100 millioner husstande har set Red Dragons i denne sæson.”

Ifølge Saxo Bank kan Reynolds og McElhenney sælge Wrexham for omtrent 8 millioner pund. Det er en stigning på 300 procent i forhold til den oprindelig investering.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024