WWE bekræfter WrestleMania 39’s åbningskamp

Foto: Chad Matthew Carlson /Sports Illustrated via Getty Images

WrestleMania 39 løber i stablen i starten af april, og nu har WWE meldt ud om åbningskampen.

En kamp mellem John Cena og Austin Theory kommer til at åbne for WrestleMania 39-weekenden.

Det har WWE afsløret under fredagens afsnit af SmackDown.

Tidligere på dagen var der begyndt at florere rygter om, at denne kamp ville blive en realitet, og senere blev det også bekræftet, at der er hold i dem.

Nu gætter mange WWE-fans på, at Cena kommer til at sparke gang i WrestleMania 39 med en sejr over Austin Theory, som vil sikre ham den amerikanske WWE-titel.

Nogle få mener dog, at WWE vil forsøge at trække Theory op på et helt nyt niveau, ved at lade ham vinde over John Cena. Det skriver mediet WhatCulture.

Begge dele kan komme til at fungere, men det faktum, at Cena også har meget travlt i Hollywood, kan dog ende med at gøre det svært for ham at optræde som mester fremover.

At han vinder over Austin er det mest sandsynlige resultat, men fansene bør ikke udelukke noget – Cena, der snupper en sjette amerikansk titel, kan være årsagen til, at den er valgt som åbningskamp.

Et par fans har dog joket med, at Cena var nødt til at smutte fra byen tidligt på grund af forpligtelser i forbindelse med en film, så han har anmodet om, at hans kamp åbner showet.

Én ting er dog sikkert, og det er, at WrestleMania 39 bliver åbnet med et brag af en kamp.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024