Xavi reagerer på tilråb fra Barcelona-fans under kampen mod Girona

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Mandag spillede FC Barcelona mod Girona i La Liga, og under kampen råbte tilskuerne Lionel Messis navn.

Hvad enten det er en del af planen i FC Barcelona eller ej, har klubbens fans i hvert fald et stort håb om, at Lionel Messi vender retur til klubben til sommer.

Det kan ikke udelukkes, at det kan ske, da hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløber efter denne sæson, hvilket betyder, at han kan skifte på en fri transfer.

Under mandagens kamp mod Girona i La Liga, begyndte en større gruppe tilskuere at synge Lionel Messis navns i det 10. minut. Det er anden gang, at dette sker på blot fem dage.

Tilskuerne begyndte at synge hans navn under Copa del Rey-semifinalen, hvor Barcelona tabte til Real Madrid, der derfor sparkede dem ud af turneringen.

Da det nu har udviklet sig til noget, der kan være vedvarende, er Barcelona-træner Xavi blevet spurgt om, hvad hans holdning til det er.

“Fansene sætter pris på, hvor vi er,” sagde han ifølge RMC Sport.

“Men vi mangler en titel. Leo skaber håb. De har råbt hans navn i to kampe. Lad os se, om det sker. Vi fokuserer på denne sæson: vi skal vinde La Liga.”

Det finansielle aspekt kan dog gøre det svært for den spanske klub at hente Messi retur, da de i forvejen har svært ved at overholde Financial Fair Play-reglerne.

Hertil har han efter sigende også tilbud fra Inter Miami i USA og Al-Hilal i Saudi-Arabien, som de skal konkurrere med – og her kan Barcelona slet ikke være med rent finansielt.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024