Xavi med chokerende undskyldning for pointtab i Getafe

Foto: Angel Martinez/Getty Images

Xavi har udtalt sig efter deres målløse kamp mod Getafe, hvor han bl.a. gav banen skylden for, at de ikke fik tre point med.

FC Barcelona kunne ikke få bolden sendt i nettet, da de søndag spillede mod Getafe i La Liga, hvorfor kampen endte 0-0.

Det er anden kamp i træk, at Xavi og co. har spillet en målløs kamp, hvilket er første gang siden 2005, at det er sket for Barcelona.

Efter kampen udtalte Xavi sig, og her sagde han, at det bl.a. var Getafes bane, der gjorde, at Barca ikke fik tre point med, da de havde svært ved at spille på sådan en ‘tør bane’.

“Planen holdt os tilbage. Vi forventede det. Vi trænede på en tør bane lørdag. Det er svært at spille her, og det er ikke godt for skuet. Bolden sætter sig fast. Det er endda dårligt for Getafe,” sagde han ifølge 90min.

“Det er fundamentalt, at banen er i god stand. Men det er ikke en undskyldning, og vi skal tilbage på sporet. Et point er ikke det værste i betragtning af, hvor ubehageligt det var.”

“Vi er vant til at spille uden sol og til at spille om aftenen. Men vi skal vænne os til det. Næste søndag spiller vi igen på dette tidspunkt. Jeg vil ikke have, at det skal lyde som en undskyldning, men vi er nødt til at tilpasse os.”

Til trods for, at de igen smed point, som kunne have bragt dem mere i front, er det stadig at finde øverst i La Liga.

Efter kampen mod Getafe er Barcelona i front med 11 point ned til Real Madrid, der ligger på en 2. plads. Xavi og co. har vundet 23 ud af deres 29 kampe i ligaen i denne sæson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024