Yuki Tsunodas reaktion på Kevin Magnussens overhaling overrasker fans

Foto: Lars Baron/Getty Images

Yuki Tsunoda var tæt på at score de første point til AlphaTauri i denne sæson i Formel 1, men det fik Kevin Magnussen sat en stopper for.

Formel 1-fans var meget overraskede over at se, hvordan Yuki Tsuonda kæmpede mod danske Kevin Magnussen under Formel 1-løbet i Saudi-Arabien.

Men de var endnu mere imponerede over at se, hvordan han håndterede sig selv, da han trådte ud af sin bil.

Optagelser fra et kamera viser, hvordan den japanske racerkører rullede for Magnussens Haas-racer, og tilsyneladende var meget frustreret.

Da Magnussen fik hans opmærksomhed, valgte han at stikke en tommel i vejret til sin rival. Det fik den unge AlphaTauri-kører til at gøre det samme, men efterfølgende gik han også over til Magnussen, for at give ham hånden.

Tsunoda sluttede kun ét sekund efter Alex Albon i det første løb i denne sæson. I Saudi-Arabien lå ham nr. 10 i den sidste del af løbet, hvor han i flere runde havde Magnussen lige bag sig. 

Han gjorde en stor indsats for at forsvare sin position, men til sidst måtte han give op, og Magnussen kunne derfor sætte sin overhaling ind.

“Det var en god overhaling – Yuki forsvarede sig rigtig godt,” lød det ifølge Mirror fra Magnussen efter løbet.

“Han holdte mig bag sig i mange runde, og placerede altid sin bil de rette steder, for at ødelægge min aero, og han fik altid gode exits i det sidste sving, for at forsvare sig i sving 1.”

Efterfølgende har flere fans rost Tsunoda på de sociale medier.

“På trods af hans frustration, var Yuki alligevel respektfuld og udviste sportsånd. Det er godt at se,” skrev en bruger på Twitter.

“Jeg ved, at det er trist for os Yuki-fans, men ting som dette vil gøre ham stærkere. Jeg elsker også, at Kevin Magnussen lagde mærke til Yukis defensive arbejde,” lød det fra en anden.

“Stadig en sand sportsmand i alle aspekter. Det er ærgerligt, at Yuki har fået P11 siden Bahrain, men jeg er sikker på, at han snart får sine point,” skrev en tredje.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024