Zlatan Ibrahimovic optræder på billede med kontroversiel skikkelse

Foto: Zlatan Ibrahimovic / Instagram

Zlatan Ibrahimovic er havnet på samme billede som en person, han næppe ønsker at blive sat i forbindelse med.

Som kendis skal man altid være varsom med, hvem man stiller op til billeder med. Det kan nemlig blive tolket på en forkert måde, hvis der er tale om en person med et blakket ry.

Netop derfor er et nyt billede af Zlatan Ibrahimovic også endt med at tiltrække sig en del opmærksomhed. Det er nemlig ikke hvem som helst, han står sammen med på billedet.

Billedet stammer fra lørdag aften i Abu Dhabi, hvor han deltog i UFC-begivenhed i Etihad Arena. Her var han til stede for at bakke op om sin ven, MMA-stjernen Khamzat Chimaev. Han skulle møde den store UFC-stjerne Kamaru Usman i oktagonen.

Chimaev formåede at vinde kampen, og derfor skulle der naturligvis fejres bagefter. I denne forbindelse blev der også taget et billede af Ibrahimovic, der står sammen med Chimaev og hans hold.

Det er netop på dette billede, at særligt én person er endt med at få en del opmærksomhed. Ifølge det svenske medie poserer Ibrahimovic nemlig med en mand ved navn Adam Kadyrov, og han er ikke hvem som helst. Derimod er han søn af den tjetjenske diktator, Ramsan Kadyrov.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Khamzat Chimaev (@khamzat_chimaev)

Derfor er der også tale om en mand med et noget blakket by. Blandt andet er hans far blevet anklaget for både mord, af egne borgere og tortur. I de seneste år er han blevet kendt i medierne under øgenavnet ‘Putins skødehund’.

Den tjetjenske diktator har dog også en stor interesse i MMA, og er selv ejer af to organisationer.

Tilsyneladende har hans 15-årige søn samme interesse, og var derfor til stede for at støtte Chimaev, der er født i Tjetjenien. Han emigrerede dog til Sverig som 18-årig.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024