4 tennisstjerner i problemer mens Wimbledon nærmer sig

Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Ikke alle tennisstjerner virker til at være klar til Wimbledon, som løber af stablen om få dage.

Det er ikke alle store tennisstjerner, der synes at være klar til Wimbledon. Herunder finder du fire stjerner, som har brug for at hæve sit niveau.

Jannik Sinner

Italienske Jannik Sinner har kæmpet med at få tingene til at fungere på det seneste. Det viste han bl.a. under French Open, hvor han blev slået ud i anden runde af Daniel Altmaier.

I Halle lignede det, at Sinner havde fundet sit niveau, da han vandt i tre sæt over Richard Gasquet og Lorenzo Sonego. Han blev dog tvunget til at trække sig fra kvartfinalen mod Alexander Bublik med en sagde.

Aryna Sabalenka / Coco Gauff

Både Aryna Sabalenka og Coco Gauff har haft det svært på det seneste. De klarede sig begge fornuftigt i French Open, men deres overgang til græs har ikke været god.

Begge kvinder vandt en enkelt kamp i Berlin, men blev derefter slået ud. Sabalenka blev slået ud af Veronika Kudermetova, der var med på et wildcard. Gauff endte derimod med at tabe i to sæt med cifrene 6-4, 6-0 til Ekaterina Alexandrova.

Nick Kyrgios

Den kontroversielle tennisstjerne har bevist, at han er dygtig til at spille på græs. Sidste år spillede han sig frem til finalen i Wimbledon, men han har været plaget af flere skader i år.

For nylig vendte han tilbage til banen, men tabte her 7-5, 6-3 til Wu Yibing i Stuttgart. Dette har angiveligt resulteret i et tilbageslag på skaden, hvorfor der er tvivl om hans deltagelse i Wimbledon.

Elena Rybakina

Sidst år kunne Elena Rybakina lade sig kåre som vinder af Wimbledon. Hendes niveau på det seneste har dog skabt tvivl om, hvorvidt hun kommer til at kunne forsvare sin titel.

Da hun vandt sidste år, bliver det også hende, der åbner ballet. Det kan medføre et pres, som næppe bliver mindre af, at hun i sidste uge tabte til Donna Vekic i Berlin. Desuden har hun trukket sig fra turneringen i Eastbourne med en virus.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024