‘Absolut katastrofe’: Rasende Novak Djokovic videre i Rom

Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Novak Djokovic vendte fredag retur til banen i Rom. Her endte det med, at han klagede over banen på Foro Italico.

På trods af, at Novak Djokovic ikke var helt tilfreds med banen, endte det alligevel med en sejr med cifrene 7-6 (5), 6-2.

I første sæt kunne tiebreaken var faldet til den ene eller anden side. Det var derfor kun spil i særklasse, der gjorde, at Djokovic vandt sættet.

Under kampen var han iført en armstøtte, der skulle yde beskyttelse til hans albue, som han har haft problemer med. Derfor lagde Djokovic også langsomt ud i kampen mod argentinske Tomas Etcheverry.

Det var dog ikke kun hans modstander, der gav anledning til bekymring for Djokovic. Den serbiske stjerne langede nemlig også ud efter forholdene på banen, som han beskrev som ‘en absolut katastrofe’ i en udveksling med dommer Adel Nour.

Det skriver Tennis365.

Tidligere på ugen ramte et blæsevejr Rom, hvilket fik arrangørerne til at lægge et ekstra lag grus på banerne.

Det har betydet, at der nu er for meget grus på banen, hvilket har fået Djokovic til at sige, at ‘hvert hop er forskelligt’. Og det gav ham udfordringer i kampen mod den argentinske modstander.

Djokovic fik dommeren Nour til at få børstet noget grus af banen omtrent midtvejs i første sæt, hvor Djokovic så meget utilfreds ud.

Det blev ikke bedre af, at han så ud til at føle ubehag på banen, og han måtte derfor bede om lægehjælp i slutningen af første sæt. Alligevel formåede han i sidste ende at vinde kampen, så han nu er klar til næste runde.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024