Adrian Newey bryder tavsheden: Overraskende udmelding om sin fremtid hos Red Bull

Foto: Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Red Bull-ingeniør Adrian Newey har udtalt, at hans karriere ‘ikke kan vare for evigt’. Det udtalte han i kølvandet på triumfen i Canadas Grand Prix.

Max Verstappen viste sig igen fra sin bedste side i Canada, hvor han tog endnu en sejr med sig hjem. Ikke nok med det, så gjorde han det på overbevisende vis, da han førte fra start til slut på Circuit de Gilles Villeneuve.

For Red Bull var sejren også endnu en milepæl. Da Verstappen kørte over målstregen som den første, kunne Red Bull nemlig fejre deres løbssejr nummer 100 i Formel 1.

Newey har været en del af Red Bull siden 2006, og er ofte blevet rost for at være hjernen bag projektet. Han har nemlig været med til at designe flere titelvindende biler.

På nuværende tidspunkt ser det også ud til, at en tredje titel i træk er på vej til Red Bull. Efter løbet i Canada, har Verstappen nemlig bragt i front med 69 point ned til Sergio Perez på andenpladsen.

Newey har udtalt, at han fortsat ‘elsker’ sit job i Formel 1, men at tiden måske er ved at løbe fra ham.

“Jeg har chancen for at gøre, hvad jeg altid har ønsket at gøre, og at elske mit job. Jeg elsker dette job,” sagde han til Auto Hebdo.

“Selvfølgelig kan min karriere ikke vare evigt. Jeg tror, at så længe holdet vil have mig, og jeg bliver ved med at have det sjovt, så bliver jeg ved. Men det skal være realistisk. Det er en nedtælling. Jeg ved ikke, hvornår den dag kommer.”

“Min drøm har altid været at blive raceringeniør. Da jeg fik mit første job og min første løn, var det et stort øjeblik. Alt andet var bare en bonus.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024