Adrian Newey har ingen planer om at forlade Red Bull

Foto: Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images

Red Bull kommer ikke til at mangle deres vigtige designer, Adrian Newey. Han har nemlig ingen planer om at forlade Formel 1 i nærmeste fremtid.

På det seneste har Adrian Newey ikke været specielt involveret i det daglige designarbejde hos Red Bull, hvilket han tidligere har været. Det skyldes, at han har fået frie tøjler til også at beskæftige sig med andre projekter.

Selvom han ikke er direkte involveret i det daglige, så er han stadig en meget vigtig figur for Red Bull. Derfor må det også være til stor glæde for holdet, at han ikke har planer om at forlade Formel 1.

Tværtimod underskrev han en ny aftale med holdet tidligere på året. Det vidner om, at han har planer om at blive i sporten i de næste par år.

“Absolut,” svarede han, da han blev spurgt af Motorsport.com, om han nyder at være en del af Red Bull.

“Da jeg sluttede mig til Williams og McLaren, var de to fantastiske hold, der havde vundet løb og mesterskaber langt før, jeg nogensinde ankom. Så der blev krævet meget lidt ift. infrastrukturen. Det var egentlig bare at prøve at bidrage med lidt ift. designet.”

“Og det var egentlig derfor, jeg kom til Red Bull. Det var lidt af en karriererisiko på det tidspunkt, men jeg ville bare have den slags involvering igen. At være involveret i udviklingen af holdet lige i starten.”

“I den forstand, efter at have været involveret siden starten med Christian (Horner. red.) og Helmut (Horner, red.), og hvordan vi har udviklet holdet, hvorfor skulle jeg så gerne ville væk fra det?”

Newey har spillet en stor rolle i designet af den bil, som Red Bull har domineret med i 2023-sæsonen. Den endte med at vinde 21 ud af 22 løb, hvorfor det ikke kunne være gået meget bedre for Red Bull.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024