Alexander Zverev lider overraskende nederlag i Miami Open

Alexander Zverev var langsomt, men sikkert ved at genfinde sit tidligere niveau, men under Miami Open blev han sendt tidligt hjem.

I turneringen i Indian Wells tabte tysker Zverev til Daniil Medvedev i en neglebidende kamp i 4. runde.

Ved Miami Open 2023, hvor Zverev var 13. seedet, håbede han på at glemme nederlaget til Medvedev. I anden runde spillede han mod Taro Daniel, som overraskende vandt over Matteo Berrettini i Indian Wells.

De to havde aldrig mødt hinanden før, og den japanske spiller var ivrig efter at vinde over endnu en top 20-spiller. Og det viste sig, at det skulle lykkes for ham.

I første sæt brød Daniel sin modstander i det første parti, men hans dominerende præstation sluttede ikke der. Han breakede yderligere to gange, og efter blot 30 minutter vandt Daniel første sæt med 6-0.

“I første sæt havde han det svært, og jeg ville bare ikke lade ham få sin rytme tilbage. Nogle gange er det et spørgsmål om at lade dem blive ved med at spille dårligt. Det er lidt en beskidt kamp,” sagde han ifølge Tennis Infinity efter kampen.

I andet sæt blev tingene meget tættere, men Daniel var stadig den bedre spiller. Han missede ikke, da han lavede 17 vinderslag og lavede kun to uprovokerede fejl i kampen, mens Zverev lavede 19 uprovokerede fejl og kæmpede med sin serv.

Efter at Daniel fik breaket Zverev i andet sæt, kunne tyskeren ikke forhindre ham i at vinde. Daniel vandt kampen 6-0, 6-4 på en time og 13 minutter. I næste kamp skal han møde Emil Ruusuvuori, og han lagde ikke skjul på sin glæde efter kampen.

“Nogle gange ved man ikke, hvorfor tingene vender, og man har succes. Du bliver ved med at rulle, og det sker bare. Min plan er at blive ved med at samle flere og flere af disse sejre mere konsekvent,” sagde han.