Alexander Zverev skilles fra træner midt i vanskeligt comeback

Foto: Tim Nwachukwu/Getty Images

Alexander Zverev er den seneste tennisstjerne, der har ophævet samarbejdet med sin træner.

Tyske Alexander Zverev har besluttet at stoppe samarbejdet med træner Sergi Bruguera. Den 26-årige tyske stjerne begyndte at arbejde med Bruguera i maj sidste år.

Zverev og Bruguera fik en god start på deres samarbejde, da den tyske stjerne spillede sig frem til semifinalen i French Open. Her pådrog han sig desværre en alvorlig skade, der betød, at han sad ude resten af 2022-sæsonen.

Efter at være vandt tilbage i starten af 2023-sæsonen, har Zverev haft svært ved at genfinde sit tidligere niveau.

Selvom han har besluttet at lade sig skille fra Bruguera, har han stadig høje tanker om ham. Ifølge tyskeren var det deres forskellige holdninger, der har medført, at samarbejdet er kommet til et stop.

“Min far, Sergi og jeg selv har ikke samme mening om, hvordan jeg skal gribe min tennis an. Og om hvordan jeg skal spille tennis efter min skade. Jeg havde en anden mening, vi prøvede,” sagde han ifølge Tennis-Infinity.

“Men han er et fantastisk menneske. Jeg har ikke et eneste ondt ord at sige om ham. Han hjalp mig ekstremt meget for halvandet år siden frem Paris sidste år, i en tid, hvor min far ikke var der. Jeg ønsker ham intet andet end det bedste i fremtiden.”

“Jeg vil nu vende tilbage til min egen sti, og jeg vil vende retur til det velkendte miljø. De forskellige meninger var måske en smule større, end vi troede. Før var det krystalklart, hvordan jeg skulle spille tennis.”

“Jeg havde selvtillid og mod på banen, og for mig er det tid til at finde det frem igen. Dette er der forskellige måder at opnå. Jeg kunne ikke se denne vej for mig længere,” rundede han af.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024