Alle vil have Holger Rune: ‘Der er et gigantisk pres på ham’

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Holger Runes liv har ændret sig markant i løbet af det seneste år. Han er gået fra at være en ukendt teenager til at være en sand verdensstjerne.

Sidste år deltog Holger Rune også i Roland Garros. Dengang var han useedet teenager, og havde derfor nemt ved at flyve under radaren på grusbanerne.

Kun et år senere forholder det sig helt anderledes. Ikke nok med, at han er blandt kandidaterne til at gå hele vejen, så er han også et kendt navn i hele verden.

Derfor bliver det også en helt anden måde at spille French Open på for Holger Rune i år. Ifølge Patrik Wozniacki, tennisekspert på TV 2, hviler der et enormt pres på den 20-årige dansker.

“Der hviler et voldsomt pres på ham, og French Open er et kæmpe mediecirkus, hvor alt og alle flår i ham,” sagde han ifølge B.T.

“Det er en helt ny verden – selv om han har haft et år til at vænne sig til det. Folk vil forsøge at fjerne fokus – også ubevidst. Det er noget, man skal lære at være i.”

Det var ved French Open i 2022, at Holger Rune for alvor fik skabt et navn for sig selv. Det var nemlig her, han bad sin mor om at forlade boksen, da han spillede mod norske Casper Ruud i kvartfinalen.

Der er store forventninger til Holger Rune, og hos flere bookmakere forventes det, at han slutter i top-3. Hos Patrik Wozniacki sættes succeskriteriet dog til en dansk kvartfinale. Han har dog en god fornemmelse forud for turneringen.

“Jeg har en god fornemmelse. Han leverer på et rigtig højt niveau. Han så træt ud i finalen, men det er der ikke noget at sige til. Det var svære omstændigheder. Han er kun 20 år og har stadig masser af tid,” lød det.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024