Aneke Rune: ‘Jeg synes ikke, man kan sige, det går godt’

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Rune-lejren er ikke kendt for at have lave ambitioner, hvilket igen bliver bevist af Aneke Rune.

På trods af, at Holger Rune i skrivende stund ligger nummer seks i verden, er der ikke tilfredshed i Rune-lejren.

Tirsdag vandt han over Maxime Cressy, inden han dagen efter formåede at vinde over britiske Ryan Peniston. Det har givet ham en plads i kvartfinalen i ATP 500-turneringen i London.

Formår han at spille sig hele vejen til finalen, vil det ikke være første gang i sæsonen. Han stod også i en finale i Masters-turneringen i Rom i april. Ugen efter formåede han at forsvare sin titel i ATP 250-turneringen i München.

I maj fortsatte han sit høje niveau, da han spillede sig til en plads i finalen i Masters-turneringen i Monte-Carlo. Derefter nåede han til kvartfinalen i Grand Slam-turneringen French Open, hvor han blev slået ud af Casper Ruud.

Der er tale om resultater, som ingen anden dansk herrespiller har formået at opnå. Til trods for dette, er der slet ikke tilfredshed at spore i Rune-lejren.

“Jeg syntes jo, en kvartfinale til Roland Garros var under Holgers niveau. Jeg synes, at han gennemgående ikke spillede særlig godt i turneringen. Jeg synes, han skulle have vundet finalen i Rom. Og skulle også have vundet Monte Carlo. Det går udmærket, men jeg synes ikke, man kan sige, det går godt,” siger Aneke Rune til TV 2 Sport.

Hun slår fast, at det er Holgers eget ambitionsniveau, der tages udgangspunkt i. Samtidig understreger hun, at hun som mor er meget stolt af ham.

“Det er Holgers drive. Hvis det står til mig som mor, så er jeg da pavestolt. Hvor er det flot. Men når jeg kender Holgers ambitionsniveau, når jeg ved præcis, hvad han kan, så er det jo ikke godt. Han kan jo meget mere,” lyder det.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024