Anthony Davis skriver NBA-historie med kontraktforlængelse

Foto: Shutterstock

Los Angeles Lakers har givet en ny kontrakt til Anthony Davis, der har gjort, at han har skrevet NBA-historie.

Anthony Davis kommer til at iføre sig sin Los Angeles Lakers-trøje i de næste tre år. Han har nemlig underskrevet en treårig kontrakt til en værdi af 186 millioner dollars. Det svarer til lidt over 1,2 milliarder kroner.

Det afslører NBA-journalist fra Adrian Wojnarowski, som har talt med Davis’ agent, Rich Paul fra Klutch Sports.

Dermed har David sikret sig en gennemsnitlig årsløn på 62 millioner dollars, hvilket er den højeste i NBA’s historie.

Den 30-årige stjerne havde stadig to år tilbage af sin nuværende kontrakt. Det betyder, at han er under kontrakt med Lakers frem til 2027/28-sæsonen.

“Sammen med LeBron James er Davis en hjørnesten på et hold, der gik videre til finalen i Western Conference i sidste sæson,” skrev Wojanrowski.

“Davis har i gennemsnit leveret 25 point og to blokeringer i fem sæsoner. Det er det tredjehøjeste gennemsnit efter Shaquille O’Neal og Kareem Abdul-Jabbar ifølge ESPN Stats.”

“Under slutspillet i 2023 blev Davis den tredje Lakers-spiller med 50 blokeringer på en enkelt sæson. Dette er også kun opnået af O’Neal og Abdul-Jabbar.””

I gennemsnit leverede han 25,9 point, 12,5 rebounds og 2,6 oplæg pr. kamp i den seneste sæson. Det var hans 11. år i NBA, efter han blev valgt som den første i draften i 2012. Dengang blev han valgt af New Orleans Pelicans.

Han kan også bryste sig af at være otte gang All Star, fire gang All-NBA og All-Defensive. Desuden er han også en del af NBA’s 75-års jubilæumshold.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024