Bernie Ecclestone sender en sviner til Günther Steiner

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Tidligere Formel 1-boss Bernie Ecclestone har sendt en sviner i retning af Günther Steiner og Haas, fordi de valgte at vinke farvel til Mick Schumacher.

Den tidligere Formel 1-boss Bernie Ecclestone har valgt at rette kritik af Haas-chef Günther Steiner. I samme ombæring har han også kritiseret den populære serie ‘Drive to Survive’.

“En mislykket teamchef sørgede for, at Micks karriere i Formel 1 er forbi for tiden,” sagde han ifølge Formula1news.co.uk.

“Hvad skal man tænke over udtalelser fra en mand, der kun blev en stjerne i pitlane på grund af uhøflige udtalelser i en Hollywood-dokumentar rettet mod det amerikanske marked?”

Ecclestone rettede også kritik af den behandling, som den tyske racerkører fik i den periode, han kørte for Haas under Günther Steiner.

I den tid, hvor Schumacher kørte for Haas, viste han flere sit høje niveau. Desværre kunne han ikke gøre det konsistent. Derudover sendte han flere gange bilen i barrieren, hvilket endte med at koste Haas-teamet mange penge.

Ecclestone er dog ikke den eneste, der mener, at den tyske racerkører hører til i Formel 1. Det samme gør sig gældende for AlphaTauri-chef Franz Tost.

“Mick er bedre end sit ry. Han har vundet de to vigtigste juniorklasser, hvilket alene giver ham ret til at køre i Formel 1,” sagde han.

“Jeg siger altid, at i dagens Formel 1, har selv de største talenter brug for mindst tre år for at nå deres potentiale. Jeg kan kun håbe, at han kommer tilbage som kører.”

“Jeg er overbevist om, at han har det, der skal til for at være en meget god Formel 1-kører. Og det har intet at gøre med hans navn.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024