Boldpige skræmt for livet af hidsig tennisspiller ved Australian Open

Foto: Instagram

En boldpige blev synligt skræmt under Australian Open, da den russiske tennisspiller Pavel Kotov slog til en bold i vrede.

For første gang nogensinde blev der taget hul på Australian Open søndag, da turneringen er blevet forlænget med en enkelt dag. Her var Pavel Kotov i aktion i en af de første kampe i Melbourne.

Han tørnede sammen med franske Arthur Rinderknech i sin første kamp, hvilket startede godt. Han skabte sig en føring på to sæt, da han vandt de første sæt med 7-5 og 6-1. Men derefter mistede han grebet om kampen.

Rinderknech kæmpede sig tilbage i kampen, da han vandt de to næste sæt med 7-6 efter tiebreaks. Derfor begyndte presset på Kotov naturligvis at stige.

I det femte og afgørende sæt begik han en fejl, hvilket fik ham til at hamre bolden mod bagvæggen i vrede. Et af banens kameraer fangede en boldpige i baggrunden, der rystede og blev bange for, at hun skulle blive ramt af bolden.

I sidste ende formåede Kotov at vinde sidste sæt med 6-3. Derfor er han gået videre til anden runde, da dommeren valgte ikke at straffe ham.

Ifølge talkSPORT har det vakt undren hos mange tennisfans, da en sådan handling nemt kunne føre til, at han blev diskvalificeret. Men det besluttede dommeren, at han ikke skulle.

Derfor kan han nu se frem til at spille en kamp i anden runde af en Grand Slam-turnering. Det er første gang i hans karriere, at han får muligheden for dette.

I næste kamp skal han spille mod Flavio Cobolli, som natten til mandag dansk tid vandt over Nicolas Jarry. De måtte også ud i fem sæt, inden en vinder af deres kamp var blevet fundet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024