Boris Becker er ikke med Holger Rune i London

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Holger Rune spiller i disse dage turnering i London, men han har ikke træner Boris Becker med.

Siden oktober har Boris Becker været træner for Holger Rune, men han er ikke med i London i denne weekend.

Det betyder dog ikke, at han er alene ved UTS Grand Final i London. Derimod er der sket en udskiftning i hans boks. I stedet for at have Becker med på sidelinjen, har han fået selskab af danske Kenneth Carlsen.

Det har hans mor og manager, Aneke Rune, afsløret overfor B.T. Her har hun også fortalt, at de træner med Carlsen forud for, at de rejser til Australien, hvor Rune tager hul på 2024-sæsonen.

“Vi træner med Kenneth i dagene, inden vi rejser til Australien, og derfor giver det mening, at han også er med i kampsituationer. Og så var det jo oplagt at bruge dagene her i London, så han også får en fornemmelse af coachingdelen,” sagde hun.

Carlsen og Rune har i forvejen et godt kendskab til hinanden, da førstnævnte var med til at træne og vejlede Rune i hans tidlige år. Og det er naturligvis en fordel i en weekend som denne.

“Selv om konceptet her jo er meget anderledes end almindelige kampe, så er kampe jo stadig kampe,” sagde Aneke Rune.

Becker har ikke lov til at rejse ind i England i de næste 10 år. Det skyldes, at han blev løsladt før tid fra sin fængselsdom på 2,5 år. I denne forbindelse blev han udvist, og har ligeledes fået et indrejseforbud.

Det betyder også, at det er meget usandsynligt, at han kommer til at være med Rune, når han næste år skal spille Wimbledon.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024