Boris Beckers ekskone taler ud: Han gemte dette i soveværelset

Foto: Jamie McDonald/Getty Images For Laureus

I forbindelse med sin personlige konkurs, var Boris Becker tilsyneladende villig til at gå langt for at skjule sine værdier.

Boris Beckers ekskone, Lilly Becker, har i et interview med The Sun udtalt sig om sin eksmand.

Hun har i denne forbindelse delte en historie om engang, hvor parret befandt sig på Mallorca, mens Beckers kreditorer begyndte at undersøge huset.

“En af dem forsøgte at gå ind i det store soveværelse, men her havde Boris gemt hestene,” siger Lilly Becker.

Den i dag 54-årige tennislegende blev i 2017 erklæret personligt konkurs. Senere blev han idømt en fængselsstraf, fordi han havde skjult flere værdier for sine kreditorer.

Det var ikke uden grund, at Becker gik langt for at få gemt hestene af vejen. Ikke nok med, at han ville gemme dem af vejen for sine kreditorer, så var der også en anden årsag til det. Han havde nemlig ikke betalt skat af dem.

“Du skal betale skat af dem, og det havde han ikke gjort. Man kan jo godt se det sjove ved historien, for du går ind i et soveværelse, og så står der en hest. Undskyld, men det er sjovt,” afslører Lilly Becker.

Becker har i mange år været kendt for at have haft en meget ekstravagant livsstil, som i sidste ende kostede ham hele hans enorme formue.

I løbet af sin karriere formåede han at spille sig til 49 titler samt 338 millioner kroner i præmiepenge. Derudover tjente han også styrtende på lukrative aftaler med sponsorer.

På trods af den enorme indtægt gennem karriere, endte tyskeren med at gå konkurs. Dette var primært forårsaget af et vanvittigt forbrug med dyre ejendomme, rejser og hoteller samt en dyr skilsmisse.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024