Carlos Alcaraz forsøger at fikse Jannik Sinner-kompleks før sæsonstart

Foto: Luke Walker/Getty Images for LTA

Carlos Alcaraz har indrømmet, at han havde svært ved at finde en måde at vinde over Jannik Sinner, da de sidst mødte hinanden.

I den seneste kamp mellem Carlos Alcaraz og Jannik Sinner endte det med en sejr til sidstnævnte. Alligevel valgte Alcaraz at invitere sin italienske rival til en træningssession i Spanien forud for den kommende sæson.

Sinner var bedst på banen, da han og Alcaraz tørnede sammen i China Open i oktober. Her mødte de hinanden i semifinalen, hvor den unge spanier blev sparket ud.

Forud for denne kamp havde de spillet mod hinanden seks kampe, og havde hver vundet tre af dem. Det var dog tydeligt, at Sinner var bedst i Kina, hvor den spanske stjerne begik en del fejl. Det betød, at Sinner vandt med cifrene 7-6, 6-1.

Efter denne kamp indrømmede Alcaraz, at han havde taget sig tid til at overveje, hvordan han kunne tabe så stort til Sinner i andet sæt. Her sagde han også, at han altid lærer noget nyt, når han spiller mod den unge italiener.

Ifølge Tennis365 har Alcaraz dog været opsat på at vænne sig mere til at spille mod Sinner. Derfor valgte han at invitere ham forbi Juan Carlos Ferreros akademi i Murcia, så de kunne træne sammen.

Både Sinner og Alcaraz har delt billeder fra deres træningssession, men ingen af dem har dog meldt noget ud om, hvordan det gik. Derfor vides det ikke, om der var en af dem, der klarede sig bedre end den anden.

Det har også bekræftet, at deres rivalisering i høj grad er begrænset til banen. Alt tyder nemlig på, at de har et godt forhold til hinanden uden for banen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024