Carlos Alcaraz i modvind over chokerende økonomisk krav i Wien

Foto: Luke Walker/Getty Images for LTA

Carlos Alcaraz har chokeret med et økonomisk krav, som turneringens arrangører ikke havde mulighed for at betale.

Spanske Carlos Alcaraz skulle i denne uge have spillet ATP 500-turneringen i Basel. Han er dog ikke med i den schweiziske turnering, der løber af stablen i disse dage. Det skyldes, at han er blevet skadet, og derfor var nødt til at trække sig.

Han havde også fået muligheden for at deltage i ATP-turneringen i Wien, men den turnering valgte han fra. Og nu har det vist sig, at der var en helt særlig årsag til dette.

Ifølge avisen Der Standard var det nemlig af økonomiske årsager, at han besluttede at melde fra. Konkret havde han bedt om at få en stor sum penge for blot at dukke op til turneringen. Selvom han er en stor stjerne, var arrangøren ikke med på at betale dette.

“Alcaraz havde bedt turneringen om en løn på 750.000 dollars for at deltage,” lyder det fra avisen.

“Turneringen var ikke i stand til at imødekomme anmodningen, og begivenhedens administrerende direktør, Herwing Straka, opgav dermed.”

Nyheden om hans økonomiske krav har ifølge Tennis World USA spredt sig på de sociale medier. Her er den spanske stjerne derfor blevet udsat for en del kritik og fornærmelser.

Selvom Alcaraz ikke er en del af feltet, så kan turneringen i Wien alligevel prale af et stærkt felt. Blandt andet er der hele ti spillere fra top-10 med. Tilskuerne kan derfor se frem til at se spillere som Jannik Sinner og Daniil Medvedev, der begge er sikret en billet til sæsonfinalerne i Torino.

Dertil er både Alexander Zverev, Andrey Rublev og Stefanos Tsitsipas også med til turneringen i Wien. Derfor kommer der uden tvivl til at være en masse god tennis.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024