Carlos Alcaraz: ‘Jeg har aldrig spillet mod en som ham – var tæt på at knække min streng’

Foto: Luke Walker/Getty Images for LTA

Carlos Alcaraz har rost Ben Shelton for hans hårdtslående spil, efter at have besejret ham i anden runde af Canadian Open.

Onsdag spillede Carlos Alcaraz sin første kamp ved dette års National Bank Open i Toronto. Her stod han overfor amerikanske Ben Shelton, som den unge spanier slog i to sæt.

Den 20-årige Alcaraz vandt med lethed det første sæt, men i andet sæt var det en anden sag. Her gjorde den amerikanske modstander mere væsen af sig.

I løbet af kampen lavede Shelton hele fem serveesser, mens Alcaraz lavede fire. I sidste ende var verdensetteren bedst, og han vandt derfor med cifrene 6-3, 7-6 (3).

På et pressemøde efter kampen reflekterede Alcaraz over sin egen præstation. Desuden roste han også Shelton, hvor han især fremhævede hans store styrke i slagene.

“Han er virkelig, virkelig hård. Han er en rigtig aggressiv én. Han lod mig ikke spille mit spil, der er aggressivt og at gå til nettet. Han gjorde det næsten hver gang. Så han er virkelig god,” sagde Alcaraz.

“Det var svært at komme ind i min rytme. Han rammer bolden så hårdt. Så jeg kunne ikke finde mit spil og den gode rytme. For mig er det bedre at starte en turnering med gode og lange kampe, for at komme ind i kampen. Men som regel er hver kamp en krig, og du skal tilpasse dit spil til det.”

“Helt ærligt, så har jeg aldrig spillet mod nogen, der ramte bolden så hårdt, som han gjorde. Det er skørt… Nogle server var 235 km/t. Jeg knækkede næsten min streng.”

“Han kommer til at være derovre i lang tid. Det er jeg sikker på. Vi kommer til at spille så mange kampe. Jeg er virkelig glad for at komme igennem og have endnu en mulighed for at blive en lille smule bedre i næste runde.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024