Carlos Alcaraz sender advarsel til Novak Djokovic’ skeptikere før French Open

Foto: Alex Pantling/Getty Images

Carlos Alcaraz ser sig selv som en af favoritter til at vinde French Open. Han slog dog også fast, at man ikke må udelukke serbiske Novak Djokovic.

Selvom Carlos Alcaraz ser sig selv som en af favoritterne til at vinde French Open, mener han ikke, at man kan udelukke serbiske Novak Djokovic.

Den unge spansker har udtalt, at Djokovic har en historik med at overvinde nederlag. Flere gange har han præsteret sit absolut bedste på tidspunkter, hvor det har betydet mest.

Alcaraz, der mandag er vendt tilbage som nr. 1 i verden, er derfor den topseedede spiller til French Open. Det er første gang i hans karriere, at han er topseedet til en Grand Slam-turnering.

“Jeg sætter mig selv på listen over kandidater til at vinde Roland Garros, og jeg er ikke bange for at sige det,” lød det fra Alcaraz til Marca.

“Ikke så meget på grund af mine resultater på grus, men også på grund af den selvtillid, jeg har. Men der er også andre store spillere, herunder Rafael Nadal, hvis han var der. Også Novak Djokovic, Jannik Sinner, Holger Rune, og Felix Auger-Aliassime.”

“Der er en bred vifte af spillere, der er klar til at kæmpe for store ting.”

Han slog også fast, at han er sikker på, at Djokovic kan levere sit bedste under French Open. Desuden påpegede han, at den serbiske spiller ankommer i Paris med masser af energi.

“Djokovic har været på toppen i mere end 15 år, og det er svært at levere store resultater år efter år,” sagde han.

“Hans evne til at skubbe nederlag til side og finde sin bedste version frem er utrolig. Han vil helt sikkert også ankomme til Paris med en masse energi.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024