Charles Leclerc rygtes til Mercedes: Nu taler Lewis Hamilton ud

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Lewis Hamilton har reageret på den seneste tids rygter om, at Charles Leclerc kan være på vej til Mercedes.

38-årige Lewis Hamilton mener, at det er helt normalt, at Formel 1-kørere ‘har forhold til’ andre teamchefer. Det har han forklaret i forbindelse med rygterne om, at Charles Leclerc potentielt kan blive hentet som hans afløser.

Hamiltons kontrakt udløber efter denne sæson, men i modsætning til tidligere år, er der ingen garanti for, at han forlænger sin kontrakt, da Mercedes ikke kan levere en bil, der gør, at han kan vinde sit ottende verdensmesterskab.

Den syvdobbelte verdensmester er desuden i sin karrieres efterår, og derfor har der været rygter om, at Mercedes vil erstatte ham med Leclerc.

Leclerc har insisteret på, at han bliver hos Ferrari, og Hamilton er ikke bekymret over udsigten til at blive erstattet, hvilket potentielt kan ske efter 2024, hvor Leclercs kontrakt udløber.

“Nej, ikke rigtigt. Jeg tror, at alle kørere har forhold til chefer og sådan,” sagde han ifølge RacingNews365, da han blev spurgt om, hvorvidt han blev påvirket af rygterne om, at han kunne blive afløst.

“Jeg kan lide, hvor jeg er, og jeg elsker mit hold, og er meget taknemmelig for den rejse, vi har været på, og hvad vi sammen arbejder på fremadrettet. Det har ingen indflydelse på mig.”

Leclerc har tidligere udtalt sig om de mange rygter om, at han kan være på vej til Mercedes, hvilket han selv har afvist er tilfældet.

Derimod har han understreget, at hans mål er at blive verdensmester med Ferrari – og han har også afvist, at han skulle have haft en dialog med Toto Wolff over telefonen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024