Charles Leclerc sender advarsel: Ferrari ignorerer gentagne instruktioner

Foto: Eva Marie Uzcategul T/Anadolu Agency via Getty Images

Charles Leclerc var slet ikke tilfreds med Ferrari, efter deres dækstrategi medførte, at han måtte udgå af Q2.

Leclerc var en af de få kørere, der ikke fik mulighed for at komme ud på det bløde dæk i Q2. Det medførte, at han ikke gik videre til Q3, da hans omgangstid kun kunne række til en 11. plads.

Det er ikke første gang i denne sæson eller i de seneste år, at et valg fra Ferrari har kostet Leclerc. Og nu ser det ud til, at hans tålmodighed med holdet, er ved at slippe op.

Da han udtalte sig til Sky Sports F1 efter kvalifikationen, tøvede han bestemt ikke med at kritisere Ferrari for den dårlige beslutning.

“Med det samme,” svarede han, da han blev spurgt om, hvornår hans session var i problemer.

“Når banen er så tør, og vi bliver på intermediate-dæk, gør vi ikke vores liv nemmere. Så vi vil igen tale om det med holdet, men vi er nødt til at tage et skridt fremad nu. Fordi det ikke er første gang, det sker.”

“Vi er ofte på den forkerte side af at træffe de beslutninger i de vanskelige situationer.”

Leclerc gjorde det også klart, at han havde en anden mening end Ferrari. Selvom han gav udtryk for dette, blev hans holdning blot tilsidesat.

“Jeg havde en klar mening og en klar intuition, og vi gik efter det modsatte. Det var frustrerende at acceptere det. Man sætter sig selv i en meget vanskelig situation. Fra det øjeblik er det dybest set overstået for os,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024