Danielle Collins skælder ud på Maria Sakkari i Montreal: ‘Luk munden!’

Foto: Shutterstock

Maria Sakkari og Danielle Collins endte med at være hovedpersonerne i en meget heftig diskussion under deres kamp i WTA 1000-turneringen i Montreal.

De to tennisstjerner endte med at ryge i totterne på hinanden efter en episode på banen.

På daværende tidspunkt var græske Sakkari bagud med 2-1 i andet sæt, efter at have tabt første sæt 6-4. Her missede hun en serv, og da bolden vendte retur, blev hun frustreret og slog til den. Det endte desværre med, at bolden røg ud med tilskuerne.

Tydeligvis var det ikke med vilje, da den 28-årige tennisstjerne ikke ramte bolden korrekt. Derfor var hun også hurtig til at undskylde ud mod publikum.

Alligevel besluttede Collins sig for at fremhæve overfor dommeren, hvad Sakkari havde gjort. Fra baglinjen råbte hun derfor op mod kampens dommer i stolen.

“Så du lige det der? Så du, hvad der skete?” lød det fra Collins, hvilket fik Sakkari til at reagere, ved at sige: “Jeg ramte ikke nogen. Den var på jorden.”

Åbenbart mente Collins ikke, at Sakkari skulle blande sig, for hun svarede igen med: “Hold kæft. Hold din kæft.”

Det forvirrede Sakkari, der spurgte: “Hvad er dit problem? Jeg ramte ikke nogen. Jeg ramte bolden og den…,” sagde hun, inden hun blev afbrudt af dommeren.

Tennisjournalist Ben Rothenberg har erklæret sig enig med Collins, da han mener, at Sakkari var hensynsløs.

“Jeg er enig med Collins her. Dommerne skal være meget strengere over for spillere, der hensynsløst slår til bolden og smider ketsjere på tribunen. Man burde ikke se den anden vej, når det sker,” skrev han på Twitter.

Du kan se hele situationen i videoen herunder:

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024