Daniil Medvedev gør grin med Alexander Zverev efter Rune-nederlag

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Holger Rune vandt fredag over Daniil Medvedev, og ved nettet efter kampen blev der gjort grin med tyske Alexander Zverev.

For at sikre sig en plads i kvartfinalen mod danske Holger Rune, måtte russiske Daniil Medvedev først besejre Alexander Zverev – og det lykkedes for ham.

Efter kampen var Zverev dog ikke tilfreds med, hvordan den russiske stjerne havde spillet, hvilket fik ham til at kalde ham ‘en af de mest unfair spillere i verden’.

Medvedev havde naturligvis håbet på også at kunne vinde over Rune, men sådan gik det ikke, og ved nettet efter kampen besluttede han at give igen af samme skuffe til Zverev.

“Godt spillet – det er unfair, du spiller alt for godt. Du spiller ikke fair,” sagde Medvedev til Rune efter kampen, og afslørede derfor, at Zverevs sviner ikke var gået hans næse forbi.

“Han er en af de mest unfair spillere i verden. Jeg tager fair-play og sportsånd meget alvorligt. Det gør han ikke,” sagde Zverev ifølge TennisWorldUSA.

“Han holder en toiletpause, når det ikke er muligt længere. Der er 1000 situationer, hvor han føler, at jeg begynder at spille bedre, og hvor han forsøger at gøre noget hver gang.”

“Jeg er ekstremt skuffet over ham som atlet. Selvfølgelig kan du argumentere for, at det ikke er godt nok fra min side, at jeg blev distraheret. Dette burde ikke ske for mig, og det er fuldstændig min skyld, og det var virkelig slemt fra min side.”

“Men jeg føler stadig, at fair-play altid skal være en del af sport.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024