Danskerklub smider stort forspring og misser Final 4

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Det hele gik galt for storklubben Metz, da de tørnede sammen med ungarske Ferencvarosi TC på hjemmebane i Les Arènes.

Franske Metz havde bragt sig i en god position, da de vandt den første kvartfinale i Champions League med seks mål på udebane over ungarske Ferencvarosi TC.

Det betød, at de havde givet sig selv rigtig gode chancer for at sikre sig en billet til det eftertragtede Final 4-stævne, men sådan skulle det dog ikke gå.

Det gik grueligt galt for Metz i de sidste 30 minutter, hvor de tabte med hele 9-16, og det bragte den samlede målscore op på 58-59 efter de to kvartfinaler. Derfor var Metz ude af Champions League.

Det kom som en stor overraskelse, da de inden nederlaget til Ferencvarosi ikke havde tabt en eneste kamp siden 16. oktober sidste år. Her blev de slået af Team Esbjerg i gruppespillet i Champions League.

Efter nederlaget til Esbjerg, formåede Metz at finde topformen frem, og de vandt derfor hele 27 kampe i træk.

Danske Louise Burgaard, der spiller for Metz, var ikke med i returkampen. Hun sad ude med en skade, efter at have forstuvet sit knæ.

Til gengæld var Kristina Jørgensen med og bidrog med fire scoringer. Efter kampen lagde hun ikke skjul på, at det var en rigtig dårlig kamp, hvor alt gik galt for dem.

“Vi spillede virkelig dårligt i dag. Alt gik galt. Vi brændte så mange afslutninger og spillede dumt i forsvaret. Det er virkelig pinligt, og jeg er så skuffet,” Kristina Jørgensen til EHF TV.

“Vi skulle have vundet og være gået videre til Final 4, så vi er triste og megaskuffede over os selv og indsatsen i dag foran over 4000 mennesker, der var kommet for at se os.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024