gettyimages 452596280

Joachim Boldsen slagter Norge: 'Det er virkelig pinligt'

Håndboldjan. 14, 12:06
Det kom som en stor overraskelse, da Norge lørdag spillede uafgjort med Færøerne.
Det norske landshold var klare favoritter til at vinde deres kamp mod Færøerne. Der var endda en klar forventning om, at de ville vinde kampen stort.
Sådan endte det dog ikke med at gå. Selvom de havde bragt sig i en god position til at vinde, smed de føringen i en hektisk slutfase.
Her var de faktisk foran med tre mål, men endte med at fjumre denne føring væk. Da alle 60 minutter var spillet, stod der 26-26 på tavlen, hvilket slutrundedebutanterne fra Færøerne var meget tilfredse med.
Efter kampen har Norges landshold fået massiv kritik for det faktum, at de smed deres føring væk. Blandt andet har de fået stor kritik fra Joachim Boldsen, der er tilknyttet som ekspert hos Viaplay.
"Det er pinligt. Det er virkelig pinligt. Jeg håber og tror, at spillerne skal hjem og se sig selv i spejlet og sige 'skal jeg være? Skal jeg være med i denne slutrunde?' Det er skuffende og pinligt," sagde han i studiet ifølge norsk TV2.
Hans kollega i Viaplay-studiet, Ole Erevik, som selv har en fortid på det norske landshold, var hurtig til at give ham ret. Han behøvede dog ikke helt så mange ord til at beskrive kampen.
"Det er en skandale," lød det fra ham.
I næste kamp skal Norge spille mod Slovenien. Det er den sidste kamp i den indledende runde. Hvis de taber denne kamp, kan det i værste fald betyde, at de bliver slået ud af EM.
Derfor er det naturligvis en kamp, som de er nødt til at gå benhårdt efter at vinde. Og det er der også en forventning om, at de gør.
Mest læste