Debut-trøje solgt 5,2 millioner kroner

Foto: Christian Liewig - Corbis/Corbis via Getty Images

Det er ikke billigt at få fingrene i en af de mest eftertragtede trøjer i NBA. Det har en velhavende person været nødt til at se i øjnene.

Der har før været historier om, hvordan der er blevet betalt store summer for trøjer, der har været båret af Michael Jordan eller Kobe Bryant. I denne omgang er det dog ikke en legende, men derimod en helt ny NBA-spillers trøje, der er blevet solgt.

Den kun 19-årige Victor Wembanyama har formået at tage NBA med storm på det seneste. Han fik sin debut i sidste måned, men er allerede en af de mest omtalte spillere i ligaen.

Derfor har der også været meget fokus på den unge franskmand, siden han for første gang trak en San Antonio Spurs-trøje over hovedet.

Hans flotte spil har medført, at den over 2 meter og 15 centimeter høje bliver spået en stor fremtid i NBA. Og allerede nu har han da også gjort sig bemærket med en flot statistik. Han har i snit formået at score over 18,5 point i hver kamp.

Den store opmærksomhed omkring ham har medført, at en velhavende person har betalt for at købe trøjen fra hans debut. Den blev solgt på en auktion i USA, hvor det var forventet, at den ville indbringe omkring 684.000 kroner.

Ifølge TMZ endte trøjen dog med at blive solgt for markant mere. Konkret er der blevet betalt intet mindre end 5,2 millioner kroner for den. Det er en nærmest absurd sum penge for en trøje fra en spiller, der først lige har fået debut.

Da han forventes at blive en af de helt store stjerner i NBA, har personen måske gjort sig forhåbninger om, at det kan blive en god investering. Og det kan selvfølgelig ikke udelukkes.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024