‘Det ser ikke kønt ud’: Medvedev åbner op omkring raserianfald

Foto: Francois Nel/Getty Images

Daniil Medvedev har talt ud om sine raserianfald, og har indrømmet, at det ‘ikke ser kønt ud’.

Den russiske tennisspiller Daniil Medvedev har delt sine tanker om sine ‘raserianfald’, og det faktum, at det ‘ikke ser kønt ud’, efter sin sejr over Christopher Eubanks i Miami Open, der gav ham en plads i semifinalen.

Den 27-årige stjerne har fået en rigtig god start på denne sæson, og da han vandt over Eubanks, fik han en plads i sin femte ATP Tour-semifinale i træk. Her vandt han endda over Karen Khachanov, og skal nu møde Jannik Sinner i finalen.

Medvedev har vundet 23 af sine seneste 24 kampe på ATP Tour, hvilket sikrede ham titler i både Rotterdam, Doha og Dubai, inden han om til kort i finalen i Indian Wells, hvor han blev besejret af Carlos Alcaraz.

Han arbejder igen med en mentaltræner, da han sidste år ikke klarede sig som forventet. Arbejdet med en mentaltræner har givet ham et nyt mindset, som hjælper ham med at have ‘raserianfald’.

“Det er noget, som jeg gerne vil forbedre,” sagde Medvedev efter sin sejr over Eubanks.

“For eksempel havde jeg mine raserianfald i Indian Wells, hvilket ikke er godt. Det kan få dig til at miste koncentrationen.”

“Det ser heller ikke kønt ud, men jeg formåede alligevel at vinde kampe og forblive koncentreret i de kampe.”

Efter at have vundet over Khachanov, kan den 27-årige stjerne nu se frem til at spille endnu en finale på ATP Touren i år.

Her skal han – som sagt – møde italienske Jannik Sinner, der natten til lørdag dansk tid vandt over Carlos Alcaraz, der for tiden er nr. 1 i verden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024