Efter hård kritik: Nu svarer Holger Rune igen

Foto: Sebastian Widmann/Getty Images for BMW

Efter finalen i BMW Open i München, har Botic van de Zandschulps træner kritiseret Holger Rune, hvilket den danske stjerne nu har svaret igen på.

Tilsyneladende mente Botic van de Zandschulps træner, Paul Haarhuis, ikke, at den 19-årige Holger Rune var helt så ramt af skader, som han gav udtryk for.

“Jeg hører, at der altid er drama med ham,” lød det fra ifølge Ekstra Bladet.

Haarhuis insinuerede derfor, at Rune ikke var helt så hårdt ramt, som han gav udtryk for, selvom han fik behandling for både sin ankel og skulder i løbet af søndagens finale i München.

Nu har Rune taget til genmæle, og han lægger ikke skjul på, at han ikke giver meget for kritikken. Samtidig har han understreget, at han var i store smerter under kampen.

“Jeg ved ikke, hvem hans træner er, eller hvad han siger, men jeg tror, de fleste har respekt for, at kroppen er rimelig mast efter ti kampe i streg,” skrev Holger Rune i en sms til Ekstra Bladet.

Han fortæller også, at han fik en større mængde smertestillende medicin under sit medical timeout. Alligevel mener han, at det faktisk var adrenalin, der medførte, at han fik kæmpet sig tilbage.

I tredje sæt var Rune bagud med 2-5, og det var tydeligt at se på den unge danskers spil, at han var meget mærket af de skader, han havde.

Til trods for dette, lykkedes det ham at vende kampen og kæmpe sig tilbage, hvorfor han fik bragt tredje sæt ud i et tiebreak. Efter en flot præstation i sidste del af tredje sæt, vandt han deres tiebreak og dermed også finalen i München.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024