Efter intense Formel 1-rygter: Nu taler Frederik Vesti ud

Foto: Frederik Vesti / Gettyimages

Frederik Vesti taler ud om de mange rygter om, at han kan være på vej til Formel 1.

Frederik Vesti har bekræftet, at han er fokuseret på at vinde dette års Formel 2-mesterskab. Det slår han fast i kølvandet på rygterne om et Formel 1-sæde i 2024.

Vesti er i øjeblikket nummer to i F2-mesterskabet, hvor han er 12 point efter Theo Pourchaire i front. Han er juniorkører for Mercedes, og er blevet udvalgt til at køre for holdet i første træning ved Mexico City Grand Prix i oktober.

“Selvfølgelig kigger vi nærmere på den diskussion i vores team om, hvad vi kan gøre,” fortalte Vesti til Total-Motorsport.com, da han blev bedt om at give en opdatering på sine F1-planer.

“Fra mit perspektiv, er mit fokus udelukkende på F2. Jeg ved, at det, der er i min kontrol, er, hvordan jeg kører og leverer. I sidste ende er det det eneste, der kan bringe mig ind i F1.”

Vestis store fremgang i Formel 2 kommer i en ny æra i dansk motorsport. Bl.a. vandt Christian Lundgaard også IndyCar Rookie of the Year-prisen sidste år. Ligeledes er han den første dansker, som nogensinde har vundet et løb i den amerikanske IndyCar-serie.

Kevin Magnussen er fortsat den eneste dansker i Formel 1. Han sendte tidligere i år en opmuntrende besked til Vesti.

“Jeg har kendt Frederik, siden han var et lille barn. Jeg tror, han stadig er gode venner med min lillebror. De kørte gokart sammen dengang,” sagde han dengang.

”Nu er Frederik en af de førende unge uden for F1. Jeg vil sige, at han gør et godt stykke arbejde i F2, hvor han viser stor konsistens og modenhed.”

”Jeg tror, at hele Danmark er meget begejstret for ham. Forhåbentlig vil der være en plads i F1 til ham i fremtiden.”

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023