Efter ti år er det slut: Joachim Boldsen siger stop

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Joachim Boldsen er klar til at søge nye udfordringer, og efter ti år siger han derfor farvel til jobbet hos Viaplay Group.

I ti år har Joachim Boldsen stået for at dække håndboldkampe hos Viaplay. Når den igangværende håndboldsæson er forbi, stopper han også med at dække sporten hos Viaplay.

Det har den tidligere professionelle håndboldspiller afsløret i et opslag på LinkedIn.

“Jeg har efter 10 fantastiske år hos Viaplay Group, valgt at søge nye udfordringer i mit arbejdsliv,” skriver han.

“Jeg har brugt det seneste halve års tid på at lære mere om mig selv i erhvervsmæssig sammenhæng, og er kommet frem til, at min fremtid meget vel kunne ligge indenfor den kommercielle eller kommunikative genre. Eller måske endda et helt andet sted, som jeg ikke har fået vendt rundt indeni hovedet endnu.”

Det betyder, at han endnu ikke har sikret sig et nyt job. Hvad fremtiden kommer til at byde på for den tidligere håndboldspiller, er der uvist.

Tilsyneladende har han dog ikke planer om at ligge på den lade side. I sit opslag på LinkedIn opfordrer han til, at man kontakter ham, hvis man har noget interessant at tilbyde ham.

“Derfor skal dette ses som en uopfordret invitation til at tage en snak, hvis du/I synes at det kunne være interessant, at få en som mig med på holdet,” skriver han.

SE og HØR har talt med sportschef hos Viaplay Group Benjamin Munk, der bekræfter, at Boldsen forlader jobbet. I samme ombæring understreger han, at der ingen konflikt ligger bag.

“Det er ganske udramatisk, og Joachim beskriver i sit opslag selv, at han har lyst til at søge en fremtid i en lidt andet retning. Det ønsker jeg ham alt held og lykke med,” siger han til SE og HØR.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024