Fernando Alonso afslører største fortrydelse: ‘Det ville have ændret historien’

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Fernando Alonso har åbnet op omkring, hvad han fortryder mest i løbet af sin Formel 1-karriere. Desuden har han også udtalt sig om sin tid hos Ferrari.

Der er meget få kørere, der har været en lige så stor del af Formel 1, som Alonso har. Han fik sin debut tilbage i 2001, og 22 år senere er han stadig en del af feltet. Derfor er han også den klart mest erfarne af dem.

Den 42-årige spanier har også bevist, at det sagtens kan lade sig gøre at præstere på højt plan, selvom man er ældst. Han præsterer nemlig fortsat på samme niveau, som han gjorde for ti år siden.

For nylig deltog han i et afsnit af podcasten High Performance, hvor han talte om sin karriere. I denne forbindelse kom han også ind på ting, han gerne ville lave om.

Hele afsnittet er endnu ikke udgivet, men små klip derfra er blevet delt på Instagram. Her fortæller han blandt andet om sin tid hos Ferrari, hvor det ikke lykkedes ham at vinde et mesterskab.

I løbet af sine fem sæsoner hos Ferrari, var han tæt på, men det lykkedes ham ikke. Han tabte mesterskabet med kun fire point i 2010 og med tre point i 2012.

Selvom han ikke opnåede sin drøm om at blive verdensmester med Ferrari, er der faktisk noget, som han fortryder mere.

“Det jeg fortryder mest er, at jeg ikke har nydt mere af min tid og min karriere. Jeg ved, at jeg er i slutningen af den. Der venter et nyt liv om et par år for mig. Når jeg ser tilbage på min karriere, vil jeg se en masse gode ting, gode venskaber og utrolige oplevelser,” siger han ifølge GPFans.

“Men det er, som om jeg skulle have nydt det mere. Hvis jeg havde muligheden for at leve mit liv en gang til, ville jeg måske ikke ændre noget på mine hold, på mine valg eller denne Ferrari-titel eller hvad som helst. Jeg ville bare leve mig lidt mere ind i alle de øjeblikke og prøve at få flere minder fra de øjeblikke.”

“Jeg vandt mesterskabet i Brasilien 2005 og 2006, og jeg husker næsten ikke noget fra de eftermiddage og nætter, hvilket er trist.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024