Fernando Alonsos nye kæreste er Melissa Jiminez – en Formel 1-kommentator

Foto: Michael Potts/BSR Agency/Getty Images

Fernando Alonso har været rygtet i et forhold med Taylor Swift, men dette har vist sig at være usandt.

At det har vist sig, at Fernando Alonso ikke danner par med Taylor Swift, betyder dog ikke, at kærlighedslivet står helt stille.

Derimod skriver Crash.net, at flere spanske ugeblade skriver, at Fernando Alonso har fundet kærligheden. Denne gang er der tale om Melissa Jiminez, der er Formel 1-journalist.

Mediet oplyser, at hun arbejder for DAZN, der har rettighederne til Formel 1 i Spanien. Parret har ikke selv bekræftet, at de danner par, men flere spanske medier har bragt historien.

Angiveligt skulle deres forhold dog ikke være helt nyt. Derimod lyder det, at Alonso og Jiminez allerede har dannet par i to måneder. Desuden har de også mødt hinandens familier.

Ganske vist har parret ikke bekræftet, at de er romantisk involverede. Meget tyder dog på, at der er hold i det. For nylig blev de nemlig fotograferet sammen, da de nød en weekend sammen på Den Franske Riviera.

Hun er datter af Antonio Jiminez, der er ingeniør for Aprilias MotoGP-team. Hun fik selv sin start som journalist i MotoGP, men rykkede herefter over til DAZN, hvor hun begyndte at dække Formel 1.

Jiminez blev kendt, da hun begyndte at danne par med fodboldspilleren Marc Barta. Han har en fortid i FC Barcelona. De har tre børn sammen, men gik fra hinanden for to år siden.

Det er ikke den første journalist, som Alonso har kastet sin kærlighed over. Han har tidligere dannet par med F1-journalist Andrea Schlager, men de gik hver til sit tidligere i år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024