Fik alle til at grine: Så mange timer sover Holger Rune om dagen

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

For Holger Rune og andre tennisspillere er søvn vigtigt, da det giver dem mulighed for at restituere. Og det tager den danske stjerne meget seriøst.

Fredag dukkede Holger Rune op til træning omkring kl. 13. Da han hilste på de fremmødte journalister, sagde han ikke blot ‘hej’. Derimod hilste han med et ‘godmorgen’.

Det skyldtes ikke, at han havde taget fejl af tiden. Derimod hang det sammen med, at den 20-årige dansker var stået op umiddelbart inden. Han vægter det nemlig meget højt, at han altid får tilstrækkeligt med søvn.

“Jeg sover meget. Jeg elsker at sove. Jeg sover nok omkring 9 til 13 timer om dagen, hvis jeg kan,” sagde Holger Rune på et pressemøde ifølge Ekstra Bladet.

Han sagde også, at han ‘virkelig godt’ kan lide at sove, hvilket fik mange af de fremmødte journalister til at grine.

Det er dog ikke uden grund, at han sover så meget. Derimod mener han, at det er godt for hans krop. Derfor er det også en prioritet for ham at få sovet nok.

“Dine muskler slapper af. Alt slapper af, når man sover. Så jeg prøver at sove, hver gang jeg får mulighed for det,” sagde den danske stjerne.

Og lørdag må han have været udhvilet, for han sikrede han sig en plads i ottendedelsfinalen, da han vandt over argentinske Genaro Alberto Olivieri i tre sæt med cifrene 6-4, 6-1 og 6-3.

I næste runde skal han spille mod argentinske Francisco Cerundolo, der vandt over amerikanske Taylor Fritz. Denne kamp bliver spillet mandag, men der er endnu ikke blevet angivet et tidspunkt for kampen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024