gettyimages 1319578480

Christian Horner tvivler på at Red Bull kan gentage succesen fra 2023

Formel 1dec. 09 2023, 15:05
Red Bull har haft en fantastisk sæson i år, men Christian Horner tror ikke, at dominansen fortsætter næste år.
Red Bull-boss Christian Horner mener ikke, at Red Bull vil fortsætte med at dominere næste år. Derimod forventer han, at kampen om 1.-pladsen kommer til at være mere intens.
Det forklarede han under FIA's prisuddeling i Aserbajdsjan.
"Det har været en bemærkelsesværdig sæson for os," sagde Horner ifølge RacingNews365.com.
"Jeg tror ikke, at nogen af os nogensinde kunne have forestillet sig den sæson, som vi lige har afsluttet. At vinde 21 ud af 22 løb, fem ud af seks sprintløb, forsvare begge titler og slå mange rekorder undervejs… Det er noget, der har stået på siden 1988."
"Det er indbegrebet af, at alle aspekter af holdet bare har fungeret på et fænomenalt niveau."
Max Verstappen har også forklaret, at han forventer et tættere felt næste år. I forbindelse med FIA's prisuddeling erklærede Horner sig enig i dette. Derfor forventer han heller ikke en gentagelse af denne sæson.
"Det handler ikke kun om designet af bilen og betjeningen af bilen. Det handler om produktionen og alle støttefunktionerne," sagde han.
"Det handler om hver enkelt afdeling på tværs af alle de forskellige udfordringer ved forskellige baner og forhold, som vi har haft i løbet af året."
"Det handler også om pålidelighed. Vores partner Honda giver os et fantastisk produkt for året. Så det er en kombination af alle de aspekter, der er gået op i en højere enhed."
"Det har været den mest fantastiske holdpræstation, som jeg tvivler på, at vi vil være i stand til at opnå igen,” lød det også fra Horner.
Mest læste