Forsvarende mester i Madrid Open kommer med trist besked

Foto: Adam Pretty/Getty Images

Ons Jabeur, der er forsvarende mester i Madrid Open, har delt en trist meddelelse.

Den forsvarende mester Ons Jabeur har meddelt, at hun har været nødt til at trække sig fra Madrid Open, efter en skade, hun pådrog sig i Stuttgart i sidste uge.

Her pådrog Jabeur, der i skrivende stund ligger nr. 4 i verden, sig en skade i læggen, da hun spillede mod Iga Swiatek i semifinalen.

Efter at have modtaget resultaterne på sin scanning, står det klart for den 28-årige tennisstjerne, at hun ikke kan forsvare sin Madrid Open-titel, som er den første WTA 1000-titel, hun har vundet.

“Hej fra Madrid. Her kommer en opdatering på min situation,” skriver hun i et opslag på Twitter.

“Efter flere lægeundersøgelser er blevet udført, viser det sig, at jeg har en mindre skade i min læg, og har brug for tid til at komme mig over den.”

“Jeg er ked af at måtte meddele, at jeg ikke er i stand til at spille og forsvare min titel i Madrid Open. Jeg ønsker alle og turneringen en fantastisk begivenhed, og jeg ser frem til at vende tilbage næste år.”

I semifinalen i Stuttgart pådrog Jabeur sig en skade, der gjorde, at hun måtte trække sig. Hun udnyttede først en ‘medical timeout’, men var kort tid efter nødt til at trække sig fra kampen.

“Jeg ved ikke, hvad der skete ved det tredje point. Jeg var virkelig spændt på at spille mod Iga i dag. Det er altid en sjov kamp mellem os,” sagde hun efter kampen ifølge TennisWorldUSA.

“Jeg ønsker hende held og lykke i finalen. Jeg er ked af det. Jeg prøvede virkelig at løbe, men Iga gør det aldrig let.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024