Francisco Cerúndolo var rasende på dommeren: Nu forsvarer han Holger Rune

Foto: Clive Mason/Getty Images

Holger Runes modstander i mandagens kamp ved French Open, Francisco Cerúndolo, var ikke tilfreds.

På et tidspunkt i kampen mellem Holger Rune og Francisco Cerúndolo, udspillede der sig en bizar scene. Den argentinske spiller slog ud med armene, kiggede op på dommeren og viste ham to fingre.

Det gjorde han, fordi bolden havde ramt jorden to gange på Holger Runes side af banen, inden den blev sendt retur.

Det var der ikke nogen, der var i tvivl om. Lige med undtagelse af kampens dommer, der åbenbart ikke havde set det.

Da argentinske Francisco Cerúndolo slet ikke var tilfreds, begyndte han derfor at tale til dommeren under duellen. Det er ikke tilladt, og derfor besluttede dommeren at tildele pointet til Holger Rune.

“Det var tydeligvis et doublebounce, og jeg var sur på dommeren, fordi han skulle have tjekket det igen. Men han gjorde ingenting ved det. Jeg synes, det er hans fejl,” sagde den 24-årige argentiner efter kampen ifølge TV 2 Sport.

Holger Rune blev også spurgt ind til episoden efter kampen, som han endte med at vinde. Her blev han blandt andet spurgt om, hvorfor han ikke sagde til dommeren, at bolden havde ramt jorden to gange.

Til dette forklarede den 20-årige dansker, at han ikke selv havde set det, før han så gengivelse på storskærmen.

På trods af, at Francisco Cerúndolo ikke køber forklaringen, vil han ikke klandre Holger Rune for at være unfair.

“Det er svært for en spiller at give et point væk, hvis ikke han var sikker på, at det var et doublebounce. Det var ikke godt, at han ikke gav mig pointet. Men jeg forstår følelserne i at ville vinde en kamp,” sagde den argentinske spiller.

Han slog også var, at han var ‘sur på dommeren’. Desuden sagde han, at han mener, at der skal kameraer i brug. På den måde kan man sikre, at det ikke sker igen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024