George Russell afslører Fernando Alonsos rolle i hans ulykke

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

George Russell har afsløret, at Fernando Alonso faktisk spillede en lille rolle i hans ulykke i Canadas Grand Prix.

George Russell gjorde et forsøg på at hale ind på Fernando Alonso, efter at have set Lewis Hamilton overhale ham i starten af løbet.

Det fik ham til at presse på, men det resulterede i en stor fejl, som kostede ham en potentiel podieplacering. Efter at have ramt en kerb i sving nummer otte, sendte han sin W14 ind i barrieren.

Russell formåede at få sin bil retur til pitlane, hvor den kunne repareres. Senere viste det sig, at den havde stort bremseslid, hvorfor han var nødt til at udgå på omgang 53.

“Undskyld til holdet. Vi har lagt så meget hårdt arbejde og kræfter i denne weekend, og en lille fejl har haft store konsekvenser,” sagde han ifølge GPFans efter løbet.

“eg gjorde alt, hvad jeg kunne for at lægge pres på Fernando (Alonso, red.). Så kørte jeg en smule for bredt og ramte kerben. Det næste, der skete var, at jeg ramte muren. Det er mindst 12 point, vi har efterladt på bordet i dag.”

“Vi gjorde et godt stykke arbejde efter, for at vende tilbage i feltet. Desværre havde vi et problem med bremserne, som tvang os til at trække bilen ud. De føltes okay fra min side, men holdet kan se data og kunne se, at vi kunne ikke fortsætte.”

“Jeg er skuffet over løbet i dag, men der er positive ting, vi kan tage med. Bilen var hurtig på en bane, hvor vi ikke havde forventet at være så konkurrencedygtige. Og vi tog kampen mod dem omkring os.”

“Holdet gør et fantastisk stykke arbejde, og fremtiden er spændende. Lad os se, hvad de kommende løb bringer.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024