Godt nyt for Novak Djokovic: Kan rejse til USA igen

Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Novak Djokovic kan deltage i dette års US Open, da han igen kan rejse ind i USA, selvom han ikke er vaccineret mod coronavirus.

Det er et stykke tid siden, at den 35-årige Novak Djokovic sidst har sat sine ben på amerikansk jord.

Det skyldes, at han har valgt ikke at blive vaccineret mod coronavirus, og derfor ikke har kunnet rejse ind i landet. Derfor har han været tvunget til at trække sig fra flere turneringer på den anden side af Atlanten.

Han er blandt andet gået glip af Indian Wells, Miami Open, Cincinnati Masters, Canadian Open, samt US Open, hvor han derfor ikke fik muligheden for at vinde sin 22. Grand Slam-titel.

Han sikrede sig dog sin 22. titel tidligere i år, og nu får han muligheden for igen at deltage i turneringer, der bliver spillet i USA.

Der kommer til at være flere turneringer i USA i løbet af i år, men hans primære fokus kommer sandsynligvis til at være på US Open, som han nu kan få lov til at deltage i.

Det skyldes, at alle krav om, at man som indrejsende er vaccineret med coronavirus, vil blive droppet den 11. maj, hvilket er lang tid før den næste ATP-turnering bliver spillet i USA.

Nyheden om, at krav om vaccinen ophører, er blevet bekræftet af Det Hvide Hus, der har delt en pressemeddelelse om netop dette, hvori de oplyser:

“I dag annoncerer vi, at administrationen vil ophøre kravene om vaccination mod COVID-19 for føderale ansatte og internationale flyrejsende sidste på dagen den 11. maj,” lyder det.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024