Godt nyt til Caroline Wozniacki

Foto: Robert Prange/Getty Images

Caroline Wozniacki har for nylig afsløret, at hun vender tilbage til professionel tennis. I denne forbindelse er der nu godt nyt til den snart 33-årige dansker.

Inden længe vender Caroline Wozniacki officielt tilbage til professionel tennis. Hun har tidligere afsløret, at hun vender tilbage i forbindelse med en WTA 1000-turnering i Montreal.

Turneringen i Montreal kommer hun til at bruge som forberedelse til US Open. I begge tilfælde er hun kommet med på et wildcard, da hendes placering på verdensranglisten ikke er adgangsgivende til de to turneringer.

Torsdag aften kunne hun glæde sig over nyheden om, at hun er blevet tildelt et wildcard til endnu en turnering.

Western & Southern Open i Cincinnati ser nemlig også gerne, at den danske tennisstjerne aflægger dem et visit. Også her er der tale om en WTA 1000-turnering, hvorfor der er tale om tennis på højeste plan.

“At Caroline Wozniacki kommer tilbage til tennis, er en fantastisk historie for os alle. The Western & Southern Open er stolt over at kunne blive en del af det tidlige stadie i hendes tilbagevenden til sporten,” siger turneringsdirektør Todd Martin i en pressemeddelelse ifølge TV 2 Sport.

Denne turnering bliver også afviklet i august, hvorfor den kommer til at indgå som forberedelse til US Open. Den store turnering i Cincinnati bliver spillet far den 12. til 20. august, og forventes at være Wozniackis sidste opvarmningsturnering forud for US Open.

Wozniacki har tidligere haft gode erfaringer i US Open, da hun to gange har spillet sig i finalen i den famøse turnering. Det skete i hhv. 2009 og 2014.

Den største triumf under hendes karriere, fandt sted i 2018, hvor hun vandt Grand Slam-turneringen Australian Open. Hun er fortsat den eneste danske tennisspiller til at vinde en Grand Slam-titel.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024